Mimio díjak

Egy évtizednyi elismerés a Mimionak

Az 1998-as legelső termékektől kezdve a Mimio kiemelkedő termékkialakítása és technológiája elismerő visszajelzéseket kapott néhány nagy presztízsű fórumon.

Scholastic Instructor

2009. évi „Tanárok kedvence” díj az „Interaktív tanterem” kategóriában. A szakma egyik legnagyobb presztízsű kiadványa a Scholastic Instructor, mely az Egyesült Államok minden részéről kért fel tanárokat az egyes termékek tesztelésére és kiértékelésére.

Scholastic Administr@tor

A Scholastic Administr@tor a Mimio részére átadta a 2009. évi „Best in Tech” (Legjobb a számítástechnikában) díjat a fehértábla megoldások elismeréseként. A Scholastic magazin egy hivatalos díjátadó ünnepségen fogja elismerni a Mimio sikerét, az Egyesült Államok 2009. évi Országos Oktatási Számítástechnikai Konferenciáján (NECC), Washingtonban.

District Administration

A District Administration magazin a Mimio sikerét a „Readers' Choice Top 100 K-12 Product of 2007 – 2008”"" (Olvasók kedvence, a 2007/2008. tanév Top 100 K-12 terméke) díjjal jutalmazta. Az újságírók és az olvasók kedvenc hardverükre, szoftverükre és internetes alkalmazásaikra adhatták le voksukat.

Scholastic Instructor

A Mimio kapta a „Best of 2007 Teachers' Pick Award” (2007. évi tanárok kedvence) díjat a Scholastic"Instructor" magazintól. A Mimio interaktív tábla nyert a fehértábla kategóriában.

Technology & Learning

A Mimio Interactive + Capture, a hozzájuk tartozó Studio 5.3 szoftverrel és vezeték nélkül frissítéssel együtt nyerte el a „2007 Award of Excellence” (2007. évi kiválósági) díjat a "Technology & Learning" magazintól.& A díj azokat a "kategóriaelső" termékeket jutalmazza, amelyek segítenek a tanároknak, hogy számítástechnika segítségével tudjanak tanítani, oktatni és kezelni tanórákat.

LatinChannels

A „virtuális tinta” nyerte el a "Best New Technology" (Legjobb új technológia) kitüntetést a LatinChannels Enterprise fórumon: Mexikó, 2005.

District Administration magazin

Két egymást követő évben a Mimio elnyerte a District Administration rangos "2002 Top 100 Products" díját. Ez a szakmai program a K-12 oktatási piacon használt kiemelkedő termékeket díjazza.

Mac World

A számítógépes periféria kategóriában az IDG által kiadott Macworld magazin a Mimionak ítélte a "2001 Editors' Choice Award" (2001. évi szerkesztő kedvence) díjat cégünk kiválóságát és innovációját elismerve. Még több

VAR Vision

A virtuális tinta fejlesztésünk három kategóriában is elnyerte a "Best of VARVision" díjat a VAR Vision 2001. őszi rendezvényén: Legjobb forgalmazó, Legjobb prezentáció és Legjobb periféria.

MacAddict

A MacAddict a "Freakin' Awesome" („Királyság”) elismerést adta a Mimio Macintosh részére 2001-ben.

District Administration magazin

A Mimio nyerte el a „District's Choice” (Körzet kedvence) díjat a "Curriculum Rendszergazda" magazintól 2001. júniusában.

Mac World

A Mimio nyerte el a "Best of Show" díjat a 2001. januári MacWorld rendezvényen.