A Mimio most indított egy új termékcsaládot, ezért sokat dolgozunk új betanító tananyagok és ezekhez kapcsolódó segédanyagok kialakításán.

Hamarosan megtalálhatja az újabb anyagainkat is, így a lehető legtöbbet hozahatja ki a Mimio termékekből.

„Tanárként tisztában vagyok azzal, hogy az interaktív technológiával mennyivel jobban tudok a diákjaimhoz szólni. Azt is tudom, hogy egy új technológia elsajátítása időt vesz el a tanárok eleve zsúfolt órarendjéből. Oktatási anyagaink és programjaink rugalmasak, így akkor sajátíthatja el, amikor ideje van rá – egyedül vagy csoportosan. Az interneten elérhető kényelmes eszközeinknek köszönhetően sok esetben gyorsan a kisujjában lesz a tudomány.”

Sarah Coughlin,
a tanári program vezetője

A MimioTraining™ segédanyagok segítségével a legtöbbet hozhatja ki innovatív technológiáinkból. Tanuljon a betanításban segítő szakértőinktől – akik Önhöz hasonló tanárok, a Mimio termékeket saját tantermeikben használják.

Igényei szerint számos oktatási segédanyag közül választhat.
Akár újdonságnak számítanak Önnek a MimioClassroom termékei, akár csak mások véleményére kíváncsi, vagy éppen szakértővé kíván válni, megvan az Önnek éppen megfelelő betanítási anyagunk. A MimioClassroom interaktív megoldás egyszerű és könnyen használható rögtön a kicsomagolás után, de ha többet szeretne tudni, rendelkezésére állnak a szükséges segédanyagok. Betanítási programjaink rugalmas választékával illeszkedünk az Ön időbeosztásához és igényeihez.

MimioSelfGuided
A betanítási anyagokat gyorsan vagy saját időbeosztása szerint sajátíthatja el.
A Mimio autodidakta betanítási anyagai korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítanak a MimioClassroom témákról szóló videóanyagokhoz, a kezdőtől a legmagasabb szintig. Felhasználói kézikönyveket, gyors útmutatókat és referencia kártyákat tölthet le, melyeket bármikor elolvashat.

 MimioQuickLearn
Élő, online interaktív foglalkozáson vehet részt.
Interaktív tanulással gyakorlati szinten sajátíthatja el, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a MimioClassroom termékekből. Iratkozzon fel a Mimio szakértői által tartott ingyenes online foglalkozásra.