A kollaborációs oktatást elősegítő ingyenes lecke tervek jelentek meg

Tech & Learning

A Mimio új kollaborációs útmutatói és a MimioStudio™ classroom szoftver kollaborációs lecke minta gyűjteménye, számtalan matematikai, nyelvi, művészeti és tudományos tananyagot foglalnak magukban.

A leckék kihasználják a MimioStudio kollaborációs funkcióit, ami lehetővé tesz, akár 9 diák kollaborációját az interaktív táblán, akár a MimioPad™ vezeték nélküli írhatótáblát, akár a MimioMobile™ alkalmazással futtatott saját hordozható eszközüket használják. Amíg a Collaborate to the Core! leckék használhatóak, akár a Mimio eszközökkel, akár azok nélkül, addig a MimioStudio Collaborate Lesson Sample Pack igényli a MimioStudio szoftvert és a MimioMobile alkalmazást is.

Új MimioMobile

A korábbi MimioMobile alkalmazások csak iPad-en működtek, de az új verzió már használható iPod eszközökön, iPhone-okon (4-es verziótól), és Android tableteken.

Collaborate to the Core!

A 38 oldalas útmutató elérhető PDF fájlban a http://news.mimio.com/free-collaboration-guide-mimio-pr oldalon. Kollaborációs leckék széles választékát kínálja matematikából, nyelvből, tudományból és szociális ismeretekből.

MimioStudio Collaborate Lesson Sample Pack

Elérhető a http://www.mimioconnect.com/collaborate oldalon. A minta csomag 4 fájl tartalmaz területkre osztva: matematika, olvasási és nyelvi feladatok, szociális ismeretek és tudomány. Mindegyik fájl tartalmaz mintaleckéket, nehézségi szintek alapján csoportosítva. Legalább két lecke tartozik minden szinthez, és mindegyik leckéhez tartozik leírás a helyes használatról.

A Mimioról

A Mimio egy vezető vállalat az interaktív oktatási technológiák területén, amely a tanítás egy jobb formáját nyújtja. A díjnyertes, innovatív és megfizethető hardvereink és szoftvereink növelik a tanárok hatékonyságát és a diákok tudását az osztálytermekben.